Cum decurge o ședință de BioNeuroEmoție?

  • De-a lungul unei întâlniri cu mine, îți sunt alături pentru a putea găsi logica din spatele conflictului sau a simptomului, luând astfel la cunoștință informația ce ai moștenit-o la nivel de arbore genealogic. Un astfel de proces conștient te ajută să-ți privești viața diferit.
 • Fiecare problemă este diferită, tocmai de aceea soluția la problema ta poate fi găsită pe parcursul unei singure ședințe sau pe parcursul a mai multor ședințe.
  • Dacă te confrunți cu mai multe probleme sau simptome, este indicat să le abordăm în ședințe diferite.
 • Durata unei sesiuni este de aproximativ două ore, timp în care construim împreună arborele tău genealogic centrat pe problema pe care vrei să o soluționezi.
  • În funcție de informațiile extrase din arborele genealogic, continuăm cu un exercițiu practic sau cu o relaxare pentru a elibera aceste programe inconștiente și pentru a rupe legăturile de fidelitate familiala invizibilă ce te împiedică să te dezvolți așa cum îți dorești.
  • Misiunea ta începe înainte de ședința cu mine, deoarece este fundamental să cauți informații legate de istoria familiei tale înainte de a ne întâlni.
 • Dacă alegi o ședință online cu mine, vei avea nevoie de programul Skype pe care îl poți descărca de aici.

Cum te pregătești pentru o ședință de BioNeuroEmoție?

 • Aflând datele de naștere (zi, lună, an) și de deces (dacă este cazul) a membrilor familiei (mamă, tată, soră, frate, bunici, străbunici). Dacă știi și cauza morții, este bine să o notezi
 • Este interesant de completat aceste informații cu unele adiționale, cum ar fi profesii sau date semnificative care marchează evenimente importante: o moarte neașteptată, motivele decesuluii, declanșarea unei boli, pierderi de averi, case, terenuri, secrete de familia (crime, violuri, fii ilegitimi, dispariții, istorii care au fost dureroase, traumatizante sau frustrante pentru membrii familiei).
 • Nu este nevoie sa îmi trimiți arborele genealogic sau detaliile despre acesta înainte de ședință, însă este necesar să ai toate datele găsite la îndemână.
 • Avorturi: dacă au existat avorturi în clan, în special dacă tu, mama, bunicile sau străbunicile au avut avorturi. Este importantă atât ordinea în clan a acestor avorturi, (de exemplu, dacă au existat înainte sau după tine), cât și motivul avorturilor.
 • O scurtă incursiune în viața intrauterină te poate ajută să înțelegi mai bine dacă ai fost un copil dorit sau nu, dacă părinții își doreau o fată sau un băiat. Pentru asta, poți purta o discuție cu mama ta pentru a-ți povesti care era situația familială în momentul conceptei tale, cum a decurs sarcina, ce evenimente importante au existat de-a lungul sarcinii. De cele mai multe ori, dintr-un sentiment de protecție, mamele nu le povestesc copiilor multe din aceste detalii. În acest caz, va sugerez să implicați și alți membri ai familiei pentru a vă ajuta cu aceste detalii.
 • Poți găsi mai multe detalii legate de etapele vieții intrauterine și Terapia Memoriilor Prenatale aici!
 • Dacă nu ai găsit vreo una din aceste date, nu-ți fă griji! Fiecare persoană obține informația de care are nevoie la momentul potrivit. Tocmai de aceea, nu lăsa ca lipsa unor date să te împiedice să inițiezi o astfel de călătorie prin istoria familiei tale.
 • Atunci când motivul consultației este o afecțiune fizică, trebuie reținut faptul că metodologia BioNeuroEmoției nu înlocuiește tratamentul medical prescris, ci doar ajută la o înțelegere a cauzei afecțiunii, contribuind astfel la o accelerare a procesului de vindecare.

Ce obții după o astfel de ședință?

Vei descoperi o nouă perspectivă prin care îți poți privi viața diferit.

Vei simți o senzație de eliberare după ce vei renunța la încărcătura emoțională inconștientă.

Îți vei schimba percepția asupra familiei tale, îmbunătățindu-ți astfel relațiile.

Vei învăța noi resurse pe care le vei putea folosi în continuare pentru a-ți înțelege mai bine arborele genealogic.

Prețul ședințelor

Costul de  300 de lei, respectiv 200 de lei reprezintă plata primei ședințe, respectiv urmatoarelor ședințe.

Plata pentru ședințele online se efectuează înainte de ședința stabilită.

Aceasta poate fi efectuată prin transfer bancar sau prin depunere în contul firmei: PRIVEȘTE-ȚI VIAȚA DIFERIT S.R.L.-C.U.I.:38207713 la Banca Transilvania, Cont RO67BTRLRONCRT0412107801.

In baza dovezii de plată, a numelui complet și a adresei de e-mail, se va efectua și expedia factura online.

Pentru sesiunile online, este nevoie să programați ședința la numărul de telefon 0743481985 sau printr-un e-mail la adresa viatadiferit@gmail.com pentru a stabili de comun acord ziua și ora întâlnirii.

Sesiunile vor avea loc pe Skype, mă puteți găsi cu id-ul Raluca Rotaru și adresa de e-mail viatadiferit@gmail.com.

Prima ședință

300 lei

Următoarele ședințe

 200 lei

Completează formularul

  Numele tău

  Adresa ta de email

  Număr telefon

  Subiect

  Mesajul tău

  [wpgdprc "By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website."]

  error: Continut protejat - Copyright ralucarotaru.ro