Cum funcționează Terapia Memoriilor Prenatale?

Prin intermediul terapiei Memoriilor Prenatale poți să accesezi memoria ta celulară unde este păstrată toată informația relevantă necesară pentru a elibera limitările care se exprimă prin tine sub formă de programe si credințe limitative ce își au originea în această etapă timpurie a vieții tale. Durata primei sesiuni este de aproximativ 2.30h, iar urmatoarele sesiuni au ca durata 1.30h-1.40h,  iar protocolul terapiei Memoriilor Prenatale presupune următoarele etape:

Anamneza completă a vieții intrauterine, ce cuprinde detalii legate de starea emoțională a părinților înainte de sarcină și în timpul sarcinii, evenimente importante de-a lungul sarcinii cum ar fi decese, mutări dintr-o casă în alta, despărțiri, episoade violente petrecute între parteneri, etc. 

~ Construirea Arborelui genealogic: pentru a găsi programele repetitive ale strămoșilor noștri, pentru a-ți înțelege mai bine familia și ceea ce ai moștenit de la ea prin fidelitate familială invizibilă. Astfel, scopul este de a descoperi care sunt amprentele rămase impregnate, relaționate cu problema ce te preocupă în acest moment. Pe această pagină îți ofer mai multe detalii despre datele de care ai nevoie pentru construirea propriului tău arbore genealogic.

~ Preconcepția: în această etapă vei descoperi pentru ce ai venit în această familie și nu în oricare alta. Totodată, te conectezi cu misiunea ta de viață și descoperi sensul și învățămintele experiențelor trăite.

~ Concepția: vei merge pentru a te întâlni cu prima ta celula, pentru a descoperi resursele ce se află înăuntrul tău. Totodata, vei descoperi ce arhetipuri se manifestă în clipa propriei tale creații.

Viața intrauterină: descoperi cum se formează acest prim sistem de credințe și intri în contact cu memoriile acestei prime etape a vieții tale pentru a te elibera.

Amprenta gemelară– vei descoperi daca ai această amprentă gemelară și vom finaliza procesul de doliu început în această etapă. In acest articol descriu în detaliu consecintele psihosomatice ale amprentei gemelare.

Nașterea: Explorarea amprentelor nașterii tale și restructurarea acestora. Poți citi în acest articol despre amprentele emotionale ale nasterii.

Renașterea: A te naște cu DA-ul pentru viață!

Acest protocol nu este obligatoriu, doar recomand clienților să parcurgă fiecare etapă în parte, însă sunt și persoane care vor să restructureze doar etapa concepției sau a nașterii.

Cui îi este recomandată terapia?

 • Persoanelor care caută un sens vieții lor
 • Pentru cei ce doresc o nouă abordare în dezvoltarea lor personală
 • Persoanelor care își doresc o întelegere profundă a lucrurilor care nu funcționează în viața lor
 • Celor ce își doresc un bebeluș care să vină cât mai liber de bagajele inconștiente
 • Femeilor care au dificultăți de a rămâne însărcinate
 • Femeilor care au experimentat o naștere diferită de cea imaginată de ele cu copiii lor și au rămas cu puternice sentimente de vinovăție

Ce obții după o astfel de terapie?

 • Prin această terapie poți intelege, accepta și elibera originile conștiente și inconștiente ale credințelor tale limitative care stau la baza devalorizării, a vinovăției si a lipsei de stimă.
 • Este o călătorie presărată cu iubire și creativitate, ce te va conduce să-ți descoperi adevarata ta esență, adevaratele tale resurse pentru a-ți putea recăpăta autonomia.
 • Vei descoperi o nouă perspectivă prin care îți poți privi viața diferit.
 • Vei simți o senzație de eliberare după ce vei renunța la încărcăturile emoționale inconștiente.
 • Prin eliberarea amprentele limitative ale vieții tale intrauterine îți poți transforma prezentul.

Prețul ședințelor

Costul de 300 de lei, respectiv 200 de lei reprezintă plata primei ședințe, respectiv urmatoarelor ședințe.

Plata pentru ședințele online se efectuează înainte de ședința stabilită.

Aceasta poate fi efectuată prin transfer bancar sau prin depunere în contul firmei: PRIVEȘTE-ȚI VIAȚA DIFERIT S.R.L.-C.U.I.:38207713 la Banca Transilvania, Cont RO67BTRLRONCRT0412107801.

In baza dovezii de plată, a numelui complet și a adresei de e-mail, se va efectua și expedia factura online.

Pentru sesiunile online, este nevoie să programați ședința la numărul de telefon 0740295445 sau printr-un e-mail la adresa viatadiferit@gmail.com pentru a stabili de comun acord ziua și ora întâlnirii.

Sesiunile vor avea loc pe Skype, mă puteți găsi cu id-ul Raluca Rotaru și adresa de e-mail viatadiferit@gmail.com.

Prima ședință

300 lei

Următoarele ședințe

200 lei

Completează formularul

  Numele tău

  Adresa ta de email

  Număr telefon

  Subiect

  Mesajul tău

  [wpgdprc "By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website."]

  error: Continut protejat - Copyright ralucarotaru.ro