Cine sunt?

 

Sunt Raluca și îți mulțumesc pentru prezența ta aici, pe pagina mea. Am creat acest spațiu din dorința de a împărtăși cu tine informații ce iți pot schimba viața. Exact asta s-a întâmplat și cu mine.

Mi-am dezvoltat cariera profesională în turism și limbi străine timp de 9 ani și deși lucram alături de niște oameni minunați, mi-am dat seama că încetul cu încetul, imi pierdusem interesul pentru ceea ce făceam, sau mai bine zis, MĂ PIERDUSEM. Simțeam că ceea ce fac nu mă mai reprezintă. În plus, la nivel personal trăiam intr-o mare incoerență, făcând adeseori concesii față de ceilalți, ajungând astfel să uit de mine în favoarea lor. Dar marele moment de răscruce l-am trăit odată cu imbolnăvirea mamei mele de cancer. Frica de moarte și întrebarea  permanentă Cum apare cancerul? m-a determinat să iau contact cu lumea dezvoltării personale si a diferitelor terapii complementare. Dintr-o dată, mă simțeam diferit, experimentam viața, o trăiam, eram EU ÎNSĂMI. Totodată, mi-am dat seama că existau foarte mulți oameni în situația mea, devalorizați, care nu știau că există și un alt mod de a-și trăi viața. Tocmai de aceea, paralel cu serviciul ce îl aveam,m-am decis să mă formez cu profesori excelenți, pentru a-i putea ajuta și pe ceilalți să se regăsească și să-și trăiască propriile vieți.

Nu vreau să insist asupra CV meu profesional, dar dacă ai curiozitatea de a-l vedea, o poti face aici:

Când a început totul?

 

Așadar, 2013 a fost anul când am început să fac cea mai sigură investiție făcută vreodată: în propria persoană. Am început să merg la diferite cursuri de dezvoltare personală, de inteligență emoțională, de programare neurolingvistică, de coaching și mi-am dat seamă că această lume mă fascinează și mă emoționează zi de zi. Am continuat apoi cu  diferite terapii, printre care Terapia Vieții intrauterine, Psihogenealogia și Metodologia BioNeuroEmoției.

Văzând impactul acestor terapii și metodologii asupra propriei vieți,  am realizat că îmi doresc foarte mult să îi pot ajuta și pe cei din jurul meu să-și privească  viața diferit. Tocmai de aceea, în octombrie, 2015 am decis că a sosit timpul de a fi coerentă cu mine însămi, așa că am renunțat la vechea paradigmă în care trăiam.

Am spus STOP INCOERENȚEI și am avut curajul să ies din zona de confort în care mă aflam, dată de un salariu motivant, de oameni ce mă indrăgeau, de oameni ce îmi apreciau munca.  Totodată, am ales să plec din țara care, timp de 9 ani, m-a primit și a fost ACASĂ pentru mine.

Am ales să trăiesc în coerență, am ales sa fac ceea ce îmi place și am ales să devin Terapeută. În România. Consider că sunt foarte multe persoane aici, în România, care au nevoie să  descopere cât  sunt  de minunate, să învețe să aibă încredere în ele, să se accepte și să se iubească așa cum sunt.

Cred din tot sufletul că o schimbare, la nivel de societate, nu se poate produce decât atunci când fiecare dintre noi își va îndrepta ochii spre propria ființă și va avea curajul să coboare înăuntrul său, pentru a se cunoaște și pentru a se accepta, pentru a-și recunoaște imperfecțiunile și pentru a și le iubi.  Abia atunci putem vorbi de o adevărată schimbare.

Se împlinește un an de când am luat această decizie, un an sabatic în care am reușit să îmi pun gândurile și viața în ordine, astfel încât să o iau pe un nou drum. Drumul spre MINE.

Și tocmai pentru faptul că deja am parcurs acest drum, astăzi sunt aici, dispusă să te ajut să găsești drumul  spre TINE.

Ești pregătit să facem această călătorie împreună?

error: Continut protejat - Copyright ralucarotaru.ro