Termeni si Conditii

 Generalitati

Va recomandam studierea cu atentie a acestui document, pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului www.ralucarotaru.ro sau a serviciilor oferite.

Utilizarea in continuare a acestui site sau a serviciilor oferite implica acceptarea termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul acestui document, cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.ralucarotaru.ro stabilesc care sunt conditiile in care orice persoana poate vizita ori accesa site-ul www.ralucarotaru.ro ori poate beneficia de un anumit serviciu ca urmare a achizitionarii acestuia prin intermediu site-ului.

Accesul pe site-ul www.ralucarotaru.ro în vederea efectuării unei comenzi sau în vederea înscrierii la evenimente este permis oricărei persoane fizice sau juridice care respectă prezenții Termeni și condiții.

În vederea finalizării cu succes a procedurii de cumpărare sau de înscriere la evenimente, persoana fizică sau juridică își asumă obligația de a furniza informațiile care îi sunt solicitate și de a completa toate câmpurile în mod adecvat, complet, corect și real, așa cum acestea apar specificate în cuprinsul documentului de identitate.

Site-ul www.ralucarotaru.ro poate fi utilizat de către clienți doar pentru vizionare, comandă, înscriere la evenimente și pentru recomandarea produselor sau serviciilor noastre.

Site-ul www.ralucarotaru.ro nu poate fi utilizat pentru a se face vreo plată ilegală, frauduloasă, pentru a se posta sau transmite vreun material cu conținut defăimător, amenințător, obscen, indecent, instigator și altele asemenea. Ne rezervăm dreptul de a nu permite postarea și/sau de a șterge imediat și fără vreo notificare prealabilă orice comentariu de pe site care conține un limbaj nepotrivit, erori grave de scriere sau care ar putea să ne aducă un prejudiciu de imagine și/sau să ne creeze o stare de disconfort, nouă sau clienților și vizitatorilor.

Nu putem garanta utilizarea discontinuă și neîntreruptă a site-ului. Este posibil să intervină erori, defecte, viruși sau alte comportamente dăunătoare pe site sau pe servere care să îl facă indisponibil. Vom lua toate măsurile pentru a limita și pentru a înlătura asemenea evenimente neplăcute în cel mai scurt timp posibil.

Nu aveți dreptul să interveniți în operarea site-ului nostru și nici să luați vreo măsură de intervenție asupra echipamentului nostru informatic, indiferent de motiv și indiferent de rezultatul obținut.

Ne rezervăm dreptul de a înceta sau restricționa accesul oricărei persoane la site în orice moment, fără o notificare prealabilă și fără răspundere, în cazul în care constatăm nerespectarea prezenților Termeni și condiții sau ineficiența raporturilor dintre părți prin intermediul site-ului.

Avem dreptul de a utiliza în scopuri publicitare și nu numai a oricărui comentariu scris de vizitatorii sau membrii înregistrați pe site.

Utilizarea informatiilor si serviciilor de pe fiecare pagina a site-ului www.ralucarotaru.ro implica acordul si acceptarea termenilor si conditiilor stabilite de proprietarul site-ului, prezentate mai jos, inclusiv orice modificari ulterioare ale acestor termeni si conditii, modificari ce pot fi efectuate oricand, fara a fi necesara o instiintare si/sau un accept prealabil din partea utilizatorilor/ beneficiarilor.

Orice modificare va fi considerata ca fiind acceptata pe deplin si neconditionat de catre oricare dintre utilizatori. Neacceptarea acestor termeni si conditii ori a oricarei prevederi din acestea atrage obligatia persoanei respective de a inceta de indata accesarea sau vizitarea site-ului.

Informatiile publicate pe site-ul www.ralucarotaru.ro au scopul de a prezenta serviciile oferite clientilor si de a impartasi ideile, opiniile si experientele considerate relevante de catre proprietarul site-lui.

Informatiile publicate pe site-ul www.ralucarotaru.ro au caracter informativ si nu inlocuiesc consultatiile, diagnosticele si tratamente de specialitate – medicale, psihologice sau de alta natura. Felul in care sunt utilizate informatiile de pe site intra in responsabilitatea vizitatorului/utilizatorului. Proprietarul site-ului nu isi asuma responsabilitatea pentru felul in care sunt utilizate informatiile publicate pe site de catre cei care le citesc.

Proprietarul site-ului www.ralucarotaru.ro isi rezerva dreptul de a modifica, fara o informare prealabila, orice informatie de pe orice pagina a site-ului, inclusiv informatiile referitoare la: seviciile oferite, preturile serviciilor, ofertele de servicii si preturi, data, locatia, durata si intervalul orar de desfasurare a evenimentelor etc.

Drepturile utilizatorilor

Utilizatorii au dreptul de a descarca si de a reproduce continutul de pe Site-ului www.ralucarotaru.ro numai pentru uzul personal necomercial.

Preluarea de informatii de catre alte site-uri poate fi facuta, fara costuri, cu obligatia utilizatorului de citare a sursei care va fi insotita de link catre Site.

Este interzis in mod expres utilizatorului sa:
a.    Modifice materiale aflate pe Site-ul www.ralucarotaru.ro
b. Reproduca, multiplice, copieze, distribuie sau sa utilize in orice fel, in tot sau in parte, site-ul www.ralucarotaru.ro, in orice scop comercial;
c.    Inlature in orice fel mentiunile referitoare la drepturile de autor si proprietatea industriala;
d.    Distribuie, transmita, afiseze, publice, acorde licente, creeze produse derivate, transfere sau vânda orice fel de informatie sau servicii/produse obtinute de pe sau prin intermediul acestui Site;
e.    Efectueze operatiuni de “frame” sau/si “mirror” pentru orice parte a Site-ului, fara acordul expres al PRIVESTE-TI VIATA DIFERIT S.R.L.
f.    Creeze o baza de date prin descarcarea si stocarea sistematica a materialelor de pe site-ul www.ralucarotaru.ro

Politica de confidentialitate

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, PRIVEȘTE-ȚI VIAȚA DIFERIT S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopurile pentru care sunt colectate datele dumneavoastra:

  • indeplinirea obiectului de activitate al cabinetului, respectiv furnizarea de servicii de consiliere pe dezvoltare personală prin sedinte individuale, grupuri de lucru, ateliere de lucru etc., corectitudinea furnizarii datelor apartinand utilizatorilor/ beneficiarilor;
  • comunicarea cu beneficiarii, cu privire la situatia serviciilor achizitionate;
  • activitati comerciale, de promovare a serviciilor, de marketing, de publicitate – oferte, promotii, reduceri, trimiterea de newsletter, cupoane cadou, felicitari etc.;
  • alte activitati legate de comertul online.

Prin furnizarea adresei de e-mail si a datelor dumneavoastra pe site-ul www.ralucarotaru.ro va dati consimtamantul ca aceste informatii sa intre in baza de date a firmei si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre acesta in scopurile mai sus mentionate, fara alte obligatii din partea firmei.

Societatea PRIVEȘTE-ȚI VIAȚA DIFERIT S.R.L. garanteaza confidentialitatea datele personale ale beneficiarilor care utilizeaza site-ul www.ralucarotaru.ro si au furnizat aceste date in interactiunea cu acesta.

Prin citirea prezentei politici de confidentialitate a datelor personale, luati la cunostinta de garantarea urmatoarelor drepturi prevazute de legea 677/2001: dreptul la informare; dreptul de acces la date; dreptul de interventie asupra datelor; dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale; dreptul de a va adresa justitiei; dreptul la opozitie; dreptul de a va opune prelucrarii datelor dumneavoastra personale si de a solicita stergerea partiala sau totala a datelor.

Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata, semnata si trimisa prin email la: viatadiferit@gmail.com.

Definitii si informatii utile de utilizare a site-ului

Serviciile reprezinta toate servicile oferite pe site-ul www.ralucarotaru.ro clientilor persoane fizice sau juridice. Serviciile oferite sunt, fara a se limita la: servicii de facilitare a consilierii pe dezvoltare personala/ profesionala prin sedinte individuale, grupuri de lucru, ateliere de lucru etc.

Beneficiarul reprezinta persoana care este beneficiarul direct al serviciilor prestate de catre administratorul societatii PRIVEȘTE-ȚI VIAȚA DIFERIT S.R.L., Raluca Corina Rotaru Budeanu. Beneficiar contractual este persoana fizica sau juridica care beneficiaza de un anumit serviciu ca urmare a achizitionarii serviciului respectiv de la furnizor.

Furnizorul este persoana care organizeaza si livreaza beneficiarului serviciul achizitionat de catre acesta, utilizand metode, tehnici si instrumente adecvate.

Proprietarul site-ului www.ralucarotaru.ro este Raluca Corina Rotaru Budeanu, acesta fiind singura persoana care detine dreptul de utilizare si de administrare a acestuia.

Evenimentul individual reprezinta o forma de serviciu de consiliere pe dezvoltare personala/ profesionala, dar fara a se limita la acestea, in care are loc o interactiune directa – ce se poate desfasura in cabinet sau on-line – doar intre beneficiar si furnizor in scopul convenit de catre acestia.

Evenimentul de grup reprezinta o forma de serviciu de consiliere pe dezvoltare personala (ex.: intalniri ale grupurilor de dezvoltare personala, ateliere de dezvoltare, dar fara a se limita la acestea), in care are loc o interactiune directa – ce se poate desfasura in cabinet, in sala de intalnire sau on-line – intre mai multi beneficiari si furnizor, cu posibilitatea beneficarilor de a interactiona intre ei prin intermediul furnizorului, pentru a discuta anumite probleme comune beneficiarilor.

Pretul standard este suma de bani care reprezinta contravaloarea unui serviciu, care trebuie sa fie achitata de un client pentru a beneficia de serviciul respectiv.

Reducerea reprezinta diminuarea pretului standard anuntat al unui serviciu cu un anumit procent sau cu o suma fixa, de care clientii pot beneficia in anumite conditii mentionate pe site sau comunicate direct de catre proprietarul site-ului.

Rezervarea unui serviciu oferit pe site-ul www.ralucarotaru.ro se face prin inscrierea si transmiterea de catre client a datelor solicitate pe pagina de Contact a site-ului sau printr-o alta metoda indicata de catre proprietarul site-ului. Un serviciu este considerat rezervat in momentul in care clientul a primit confirmarea rezervarii acestuia de la proprietarul site-ului.

Achizitionarea unui serviciu oferit pe site-ul www.ralucarotaru.ro se face prin achitarea contravalorii acestuia in conditiile de plata comunicate pe site sau aduse la cunostinta clientului de catre proprietarul site-ului ulterior inscrierii. Un serviciu este considerat achizitionat in momentul in care clientul a primit confirmarea achizitionarii acestuia de la proprietarul site-ului.

Un serviciu oferit pe site-ului www.ralucarotaru.ro achizitionat la un anumit pret, va fi livrat la pretul de achizitie, chiar daca ulterior achizitiei pretul serviciului a fost modificat. Clientul care a achizitionat un serviciu la un anumit pret va beneficia de serviciul respectiv la pretul de achizitie, chiar daca pretul a fost crescut sau scazut ulterior achizitiei.

Reducerile au caracter limitat – se aplica in anumite perioade de timp mentionate pe site sau anumitor categorii de clienti (exemplu: clienti care s-au inscris in prealabil la newsletter etc.). In cazul in care nu este altfel precizat in mod expres, reducerile oferite pentru acelasi serviciu nu au caracter cumulativ.

Dintre mai multe reduceri aplicabile in mod distinct (care nu pot fi cumulate) clientul va beneficia de reducerea cea mai avantajoasa (exemplu: dintre o reducere de 20% aplicata pentru o anumita perioada si o reducere de 10% pentru inscrierea la newsletter clientul va beneficia de reducerea de 20%, urmand ca acesta sa decida cum va folosi reducerea de 10% in perioada de valabilitate a acesteia).

In cazul in care anumite informatii referitoare la desfasurarea evenimentelor oferite pe site-ul www.ralucarotaru.ro (cum sunt data, locatia, durata, intervalul orar etc.) nu sunt specificate pe site, acestea vor fi aduse doar la cunostinta clientilor inscrisi la evenimentele respective.

Intarzierea fata de ora planificata de incepere a evenimentului care se produce din cauza furnizorului va fi recuperata prin prelungirea timpului alocat evenimentului pentru a acoperi perioada de intarziere.

Daca acest lucru nu este posibil, perioada de intarziere va fi recuperata la o data si ora stabilite de comun acord cu beneficiarii.

Intarzierea fata de ora planificata de incepere a evenimentului care se produce din cauza beneficiarului intra in responsabilitatea acestuia.

Activitatile desfasurate in cadrul evenimentelor de grup pana la momentul sosirii cu intarziere nu vor fi reluate sau recuperate pentru participantii care au intarziat.

Reprogramarea sau anularea unui eveniment (individual sau de grup) de catre furnizor va fi anuntata de catre acesta direct clientului cu cel putin 24 de ore inainte de data si ora de desfasurare planificate, la numarul de telefon sau la adresa de e-mail furnizate de client.

Imposibilitatea de a participa la un eveniment individual va fi anuntata de catre client cu cel putin 24 de ore inainte de data si ora planificate, prin contactarea directa a furnizorului la numarul de mobil anuntat pe site.

Evenimentele individuale pot fi reprogramate la o alta data si ora stabilite de comun acord intre client si furnizor, cu conditia anuntarii imposibilitatii de a participa de catre client cu cel putin 24 de ore inainte de data si ora planificate initial.

Imposibilitatea de a participa la un eveniment de grup va fi anuntata de catre client cu cel putin 72 de ore inainte de data si ora planificate, prin contactarea directa a furnizorului la numarul de mobil 0743481985. In caz contrar, clientul va achita integral contravaloarea serviciului (daca nu a fost achitata anterior)/ nu va putea fi recuperata contravaloarea serviciului (daca a fost deja achitata). Incalcarea acestei conditii conduce la intreruperea colaborarii.

In conditiile in care anuntarea imposibilitatii de a participa la evenimentul de grup este efectuata cu cel putin 72 de ore inainte de data si ora planificate inintial, si contravaloarea serviciului a fost deja achitata, clientul va putea primi totii banii inapoi sau va putea participa la urmatorul eveniment similar fara costuri suplimentare.

Clientii care se afla in imposibilitatea de a beneficia de serviciile achizitionate pot sa solicite returnarea sumelor achitate printr-un mesaj transmis de pe pagina de Contact a site-ului www.ralucarotaru.ro sau la adresa de e-mail viatadiferit@gmail.com, in care este obligatoriu sa specifice contul bancar in care doresc sa fie facut viramentul. Clientii nu pot solicita returnarea sumelor achitate dupa ce au beneficiat de serviciul online sau prezential. Clientii sunt singurii responsabili de corectitudinea contului bancar comunicat furnizorului.

Plata servicii

Plata pentru ședințele online se efectuează înainte de ședința stabilită.

Aceasta poate fi efectuată prin transfer bancar sau prin depunere, fără a mai solicita factura proformă, în contul firmei: PRIVEȘTE-ȚI VIAȚA DIFERIT S.R.L.-C.U.I.:38207713 la Banca Transilvania, Cont RO67BTRLRONCRT0412107801.

Puteti trimite ordinul de plata pe email, la adresa viatadiferit@gmail.com.

In baza dovezii de plată, a numelui complet și a adresei de e-mail, se va efectua și expedia factura online.

Pentru sesiunile online, este nevoie să programați ședința la numărul de telefon 0743481985 sau printr-un e-mail la adresa viatadiferit@gmail.com pentru a stabili de comun acord ziua și ora întâlnirii.

Legatura cu alte site-uri

Utilizatorii/ beneficiarii inteleg si accepta ca site-ul poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri de internet, inclusiv site-uri personale (bloguri), site-urile furnizorilor de produse si/sau servicii catre care trimit bannerele publicitare postate pe site ori microsite-uri publicitare, dar fara a se limita la acestea, care sunt considerate de proprietarul site-ului utile in legatura cu continutul site-ului, dar care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa.

www.ralucarotaru.ro nu este raspunzator pentru continutul acestora sau pentru serviciile tertilor mentionate pe aceste site-uri. Asemenea legaturi sau trimiteri sunt oferite informative si este responsabilitatea dumneavoastra sa verificati validitatea celor continute de ele, www.ralucarotaru.ro fiind in imposibilitate de a garanta/ controla actualitatea/ exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti.

Proprietarul site-ului este absolvit de orice raspundere in ceea ce priveste continutul sau opiniile exprimate pe toate site-urile de internet mai sus mentionate, precum si corectitudinea si exactitatea acestora, iar utilizatorii/ beneficiarii inteleg si accepta ca aceste site-uri de internet nu sunt monitorizate, controlate sau verificate in orice mod de catre proprietarul site-ului. Includerea unei legaturi sau trimiteri catre alte site-uri de internet nu implica aprobarea in vreun fel a acestora de catre proprietarul site-ului. In momentul in care utilizatorii/ beneficiarii acceseaza aceste site-uri de internet, ei o fac pe riscul lor, cunoscand ca utilizarea serviciilor oferite de aceste site-uri este supusa conditiilor stabilite de administratorii acestor site-uri.

Legislatie aplicabila, litigii si jurisdictie

Eventualele litigii aparute intre PRIVEȘTE-ȚI VIAȚA DIFERIT S.R.L.

si utilizatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibil, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti din Iași.

Nici una dintre partile contractante, conform art. 1351 Cod civil, nu raspunde de neexecutarea la termen sau/si de executarea in mod necorespunzator – total sau partial – a oricarei obligatii care ii revine cu privire la livrarea serviciilor, daca neexecutarea sau executarea necorespunzatoare a obligatiei respective a fost cauzata de forta majora, asa cum este definita de lege.

Ne rezervam dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.

S.C. PRIVEȘTE-ȚI VIAȚA DIFERIT S.R.L

Sediu social: Strada 1 Decembrie 1918 , Nr. 127, Bl. A4B, Sc. 4, Et.4, Ap. 76, Tecuci, Judetul Galati.

Telefon: 0743481985

C.U.I. : 38207713 din data de 12.09.2017

Numar de ordine in Registrul Comertului: J17/1583/2017 din data de 12.09.2017.

Banca: Transilvania

Cont:  RO67BTRLRONCRT0412107801

error: Continut protejat - Copyright ralucarotaru.ro